ALKATRÉSZEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Magénszemélyként és cégként egyaránt partnerünk lehet!

Cégünk 2015 óta szerviz alkatrész kis –és nagykereskedésként is üzemel. Rendszeres ellátói vagyunk városi üzleteknek, országos hálózatoknak, valamint széles kínálatunknak köszönhetően egyedi vásárlói igényeket is ki tudunk szolgálni.

Folyamatos és állandó raktárkészletünknek köszönhetően a megrendeléseket azonnal teljesíteni tudjuk, valamint beszerzési hálózatunk is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik az egyedi igények kiszolgálásában.

Termékeink kis –és nagykereskedelmi mennyiségben is rendelhetők, viszonteladóinknak egyedi árat tudunk biztosítani valamennyi termékünkre.

Azonnal, raktárról!

Kínálatunk széleskörű, Apple, Samsung, Sony, HTC, LG és Elephone készülékekhez azonnal, raktárról tudunk biztosítani kijelzőt, valamint további szerviz alkatrészeket. A rendelések mihamarabbi kiszolgálásának érdekében több mint 40 készüléktípushoz rendelkezünk saját raktérkészlettel!

Mindenre fel vagyunk készülve!

Igény esetén saját szervizünk rövid határidővel el is végzi a javítást, így mindent egy helyen intézhet! Szervizünk magasan képzett szakemberek segítségével a lehető legrövidebb idő alatt, magas minőségű javítást végez a sérült, hibás készülékeken, így Önnek nem lesz gondja a megfelelő szakember felkutatásával!

Amennyiben bármilyen kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére!

r.kalman@kekcegcsoport.hu