ELEPHONE S3 LITE

Korlátok nélkül

Ezúttal az Elephone elhozza nekünk a hamisítatlan keret nélküli kijelzőt, áttörve a vizualitás határait, és egy igazán lélegzetelállító élményt ad!

A gyártó, a felhasználók igényeit kielégítve tökéletes méretű, 5,2” átmérőjű, FullHD, keret nélküli kijelzőt adott legújabb csúcsmodelljének. Érdekesség az előzőekhez képest, hogy ezúttal ügyelve a külcsínre a „menü” és „vissza” gombok is a kijelzőn kaptak helyet, ezzel megőrizve a letisztult külső dizájnt.

A fém házban egy kivételes minőségű, új generációs négy magos, 64-bit processzor dolgozik, biztosítva a zökkenőmentes működést, így nem akadály egy magas felbontású film vagy játék sem. A készülék minden körülmények között megállja a helyét.

A hátlapi kamera a már jól bejáratott 13 mpx felbontású Sony kamera, mely kitűnően teljesített az Elephone előző modelljeiben is.

A kamera alatt kapott helyet az ujjlenyomat-olvasó, mely ezúttal már több funkciót is ellát. Kamera és videóvezérlés, hívásfogadás is elérhető már ujjlenyomatolvasó segítségével!

74.990 Ft

Specifikáció
Tulajdonságok ELEPHONE S3 LITE
Processzor MTK6753 Octa-core 1.3Ghz
Kijelző 1920*1080
RAM 3Gb
ROM 16Gb
Kamera első 5MP
Kamera hatso 5MP
OS 13MP
Dual Sim Igen
Meretek 142*70.5*8.3mm
Szine szürke,ezüst,arany
Támogatás
Támogatási igényét leadhatja az elérhetőségeink egyikén vagy a kapcsolat menüpont alatt online módon.
GYIK
Ajánljuk figyelmébe a GYakran Ismételt Kérdések szekciónkat, ahol választ kaphat az esetleges kérdéseire.